Kom genieten op Boerderijcamping Anemoonè!

Kamperen bij de boer middenin de Texelse natuur, met het dorp De Koog en het uitgestrekte Noordzeestrand op slechts enkele minuten rijafstand. Op boerencamping Anemoonè ervaar je een heerlijk gevoel van vrijheid. Vakantie zoals je dat had gepland! In je eigen tent of caravan of in een van onze luxe, volledig ingerichte Jutterstenten. Met gratis WIFI op het hele terrein.

Aanzicht Anemoone600x400

De boerderij heeft een fantastische landelijke ligging, waar u volop van het buitenleven kunt genieten. De kleurige bollenvelden liggen pal naast de deur en bos, Noordzeestrand en duinen zijn uitstekend per fiets en zelfs lopend bereikbaar. De gevarieerde beplanting om de camping zorgt niet alleen voor beschutting, maar trekt ook een grote diversiteit aan vogels aan.

Camping en Glamping!

Onze knusse camping heeft ruime tent- of caravanplaatsen en biedt alles wat u nodig heeft voor een geslaagde kampeervakantie. Daarnaast kunt u bij Anemoonè ook 'Glamping Kamperen': u verblijft in een van onze luxe, volledig ingerichte tenten waarin het u aan niets zal ontbreken.

Bed & Breakfast

In het voor- en naseizoen kunt u ook voor minimaal 2 nachten in de Jutterstenten verblijven. De tenthuizen beschikken over verwarming. Desgewenst verzorgen wij ook een heerlijk ontbijtje voor u!

Reserveer nu uw vakantie op Boerderijcamping Anemoonè!

Speelveld
Jutterstenten
Kamperen bij de boer
Jutterstenten