Menu

 Laat u verrassen door ons Landgoed in Limburg!

Ons prachtige Landgoed in Limburg ligt midden in de natuur en is een heerlijk plekje van rust en ruimte in combinatie met Limburgse gezelligheid en gastvrijheid. Uniek aan ons landgoed is de veelzijdigheid! Zo kunt u komen kamperen op onze camping in Limburg, hebben we knusse hotelkamers, leuke studio's, maar ook luxe safaritenten en een mooie groepsaccommodatie. Er liggen diverse winkels en eetgelegenheden op loopafstand. De charmante, natuurlijke omgeving leent zich uitstekend voor allerlei uitstapjes en een mooie fiets- of wandeltocht.

Bekijk alle verblijfsmogelijkheden

Ervaar de gemoedelijkheid

We heten u graag persoonlijk welkom op ons Landgoed en geven u graag wat van de Limburgse gemoedelijkheid mee. In onze gezellige huiskamersfeer zal u zich meteen thuis voelen. Iedereen is welkom bij ons.... of u nu vakantie komt vieren, een zakelijk verblijf zoekt of gewoon benieuwd bent naar ons Landgoed. 

Graag tot snel!

Met vriendelijke groet,
Familie Snijders

Ontdek Limburg

Het Landgoed is centraal gelegen tussen de steden Roermond en Weert in Midden-Limburg! Hierdoor zijn uitstapjes naar bijvoorbeeld het Designer Outlet Centrum in Roermond, het witte stadje Thorn en Stevensweert zeer de moeite waard. Daarnaast zijn er ook vele mogelijkheden voor een cultureel uitstapje of een dagje weg met de kids. Te voet of per fiets ontdekt u, vanaf onze camping in Limburg, het dorpse en bourgondische leven in Midden-Limburg het beste.

Ontdek de omgeving

 

Boek vandaag nog uw verblijf op ons prachtige Landgoed!

Zoek & Boek

Wat onze klanten zeggen